Referenties

Bent u benieuwd wat klanten over onze werkzaamheden te zeggen hebben? 

Local Heroes staat voor De nieuwe standaard in gastvrijheid! In alles wat wij oppakken en uitvoeren staan de operationeel actieve medewerkers centraal. Zij hebben immers de directe interactie met uw gasten, bezoekers of deelnemers! Wij zijn er dus van overtuigd dat ieder concept staat of valt met de kwaliteit van de medewerker op de vloer.

Local Heroes is met haar dienstverlening betrokken bij Festivals, (bedrijfs/ jubileum) feesten, evenementen, congressen, bruiloften, (banqueting) diners, recepties en nog veel meer! Hieronder vind je een selectie van projecten waarbij wij betrokken waren.

 

Direct solliciteren

Wat Klanten over ons zeggen

Life I Live festival – Den Haag
Yumi Udo (Event Organisator)

Tijdens de productie van Life I live (het gratis festival rond de Haagse koningsnacht en koningsdag) hebben wij gebruik gemaakt van het horeca personeel van Local Heroes. Goede onderlinge communicatie en duidelijke afspraken zorgden voor een rust in de aanloop naar het evenement. De Horeca Helden van Local Heroes waren enthousiast en ervaren. Dit betaalde zich uit in korte wachttijden bij de drankuitgiftepunten en kwam de fantastische sfeer tijdens het festival alleen maar ten goede. Op naar volgend jaar!

Parkpop 2019 – Den Haag

Tijdens de 40ste editie van Parkpop waren onze Horeca Helden onderdeel van de Festival crew

Ivo Pols (Toernooi Directeur) – The Hague Open

“Ik geloof dat we nog nooit eerder zo goed voor onze bezoekers hebben gezorgd.”

Willemijn Jansen (Hoofd Exploitatiecommissie) – U.V.S.V.

U.V.S.V heeft tijdens haar 24e lustrum samengewerkt met Local Heroes. Voorafgaand het lustrum dachten ze erg met ons mee en waren ze goed bereikbaar voor vragen. Het evenement waar ze personeel hadden ingezet verliepen uitstekend. Dit kwam o.a. door goede barhoofden en flexibel bediening personeel. De meiden aan wie ik het stokje overdraag en ieder ander raad ik dan ook zeker aan om met Local Heroes te werken.

Waiman Cheung – Leiden ICCAS

Voor de elfde editie van onze internationale conferentie op het gebied van Azië Studies was voor 2000 mensen een openingsborrel met walking dinner gepland in de Hooglandse Kerk te Leiden. Hiervoor hebben wij de hulp van Local Heroes ingeschakeld. Zij verzorgden de hostesses, de medewerkers bediening en een foodtruck waaruit zij alle deelnemers vliegensvlug de verste biologische frites en luxe bittergarnituur serveerden. De medewerkers van Local Heroes zagen er representatief uit, waren gastvrij en zeer ervaren. Iedereen was binnen no time voorzien van een hapje en een drankje, de gasten waren super tevreden.

Naast het personeel en een deel van de catering vonden wij in Local Heroes een betrouwbare en ervaren partner. We konden een deel van de productie met gerust hart aan hen toe vertrouwen. Professioneel advies en adequate draaiboeken zorgde voor rust en vertrouwen in de aanloop naar het event. Omdat we met verschillende partijen werkten was het eerst even afwachten hoe de communicatie zou verlopen, maar Local Heroes was super flexibel en de samenwerking verliep helemaal prima tussen alle partijen. Over last minute wijzigingen of vragen deden ze niet moeilijk en dachten met alles mee. Local Heroes maakte hun naam waar. Een kwaliteitsbureau met het team en de kennis om grote evenementen tot een succes te maken!

Bij ICCAS verzorgde wij een groot event van 2000 gasten. Dit event bestond uit een welkomstdrankje, open bar, walking dinner en late night snacks. Wij verzorgde zelf het draaiboek voor het event en regelde dat de avond vlekkeloos verliep.

Kevin Siekmann (Food & Beverage manager) – Carlton Ambassador

Afbeeldingsresultaat voor carlton ambassador

Grote complimenten aan zowel het personeel als de organisatie van Local Heroes. Van te voren nog door de planner gebeld om de dag goed door te nemen, daardoor wisten de Heroes van Local Heroes zelf tijdens het feest precies wat ze moesten doen! Nogmaals mijn dank voor jullie goede samenwerken en harde inzet!

Joanne McCauley (Executive Assistant to the Ambassador) – New Zealand Foreign affairs & trade

Once again we are extremely happy with Local Heroes!
Thank you to Mels, Igno and the team for taking all the organisation of the ANZAC Day breakfast for 200 hungry people out of my hands and taking care of it in such a highly professional and friendly manner.
See you again in 2019 or definitely before if I need caterers for a large event.

Micheal van der Heijden (Salesmanager)- Tempo Team

Zij hebben de hele week lang alles tot in de puntjes verzorgd en ons enorm geholpen bij een seminar welke wij op locatie hebben gehouden.

Barbara Hensen (Secretaresse) – Lijn 1

De Local Heroes: Ze doen wat hun naam beloofd!

Voor onze bijeenkomsten zochten we een goede cateraar op locatie die voldoet aan onze wensen. De offerte was snel binnen, de prijs was scherp en de communicatie verliep soepel. Uiteindelijk werden onze verwachtingen overtroffen. De afsluiting met de borrel was ook goed geregeld. Daarnaast hebben ze alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Echt een aanrader.

Bas van Eck – Van Eck catering

Snel geschakeld bij een aanvraag op korte termijn! De mannen en dame hebben lekker gewerkt, ondanks dat ze elkaar niet allemaal kende werkten ze top samen als team! Bedankt.

Kirsten Vos (Eigenaresse) – Bureau de Haagse Vos

Wat heeft Local Heroes ons waanzinnig goed geholpen! Ten eerste natuurlijk dat ze er eerder konden zijn en direct aan de slag gegaan zijn om ons te helpen de tuin op te bouwen voor het feest. Verder hielden ze alles in de gaten, van de bubbels tot de opbouw van de tafel achter van de taart tot kinderen die dreigden weg te lopen. Echt geweldig! Ze waren super gezellig en vriendelijk. Door Local Heroes hebben wij en onze gasten echt van ons feest kunnen laten genieten. Zonder Local Heroes was dit feest niet zo’n succes geweest.

Jeroen Wielaard (Managing Director) – Just

Super eten, fijne mensen, en duidelijke afspraken resulteerden in een zorg vrij weekend. Op naar volgend jaar!