Referenties

Bent u benieuwd wat klanten over onze werkzaamheden te zeggen hebben? 

Local Heroes staat voor De nieuwe standaard in gastvrijheid! Overal waar wij werkzaam zijn geweest, zien onze klanten dit op hoog niveau terug. Lees hier meer over wat klanten van onze werkzaamheden op het gebied van event organisatie en horeca personeel levering vinden.

Direct solliciteren

Wat Klanten over ons zeggen

Joanne McCauley (Executive Assistant to the Ambassador) – New Zealand Foreign affairs & trade

Once again we are extremely happy with Local Heroes!
Thank you to Mels, Igno and the team for taking all the organisation of the ANZAC Day breakfast for 200 hungry people out of my hands and taking care of it in such a highly professional and friendly manner.
See you again in 2019 or definitely before if I need caterers for a large event.

Micheal van der Heijden (Salesmanager)- Tempo Team

Zij hebben de hele week lang alles tot in de puntjes verzorgd en ons enorm geholpen bij een seminar welke wij op locatie hebben gehouden.

Barbara Hensen (Secretaresse) – Lijn 1

De Local Heroes: Ze doen wat hun naam beloofd!

Voor onze bijeenkomsten zochten we een goede cateraar op locatie die voldoet aan onze wensen. De offerte was snel binnen, de prijs was scherp en de communicatie verliep soepel. Uiteindelijk werden onze verwachtingen overtroffen. De afsluiting met de borrel was ook goed geregeld. Daarnaast hebben ze alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Echt een aanrader.

Bas van Eck – Van Eck catering

Snel geschakeld bij een aanvraag op korte termijn! De mannen en dame hebben lekker gewerkt, ondanks dat ze elkaar niet allemaal kende werkten ze top samen als team! Bedankt.

Kirsten Vos (Eigenaresse) – Bureau de Haagse Vos

Wat heeft Local Heroes ons waanzinnig goed geholpen! Ten eerste natuurlijk dat ze er eerder konden zijn en direct aan de slag gegaan zijn om ons te helpen de tuin op te bouwen voor het feest. Verder hielden ze alles in de gaten, van de bubbels tot de opbouw van de tafel achter van de taart tot kinderen die dreigden weg te lopen. Echt geweldig! Ze waren super gezellig en vriendelijk. Door Local Heroes hebben wij en onze gasten echt van ons feest kunnen laten genieten. Zonder Local Heroes was dit feest niet zo’n succes geweest.

Jeroen Wielaard (Managing Director) – Just

Super eten, fijne mensen, en duidelijke afspraken resulteerden in een zorg vrij weekend. Op naar volgend jaar!