Catering Medewerkster bedrijfsrestaurant

Catering Medewerkster bedrijfsrestaurant

Catering Medewerkster bedrijfsrestaurant

Catering Medewerkster bedrijfsrestaurant

Ben jij opzoek naar een fulltime baan in de bedrijfshoreca? Lees dan snel verder! Wij zijn opzoek naar een medewerk(st)er bedrijfscatering voor een organisatie van 60 medewerkers.

Jij komt te werken binnen een team van vijf gezellige dames, waarmee jij samen dagelijks voor een aantal personeelsleden ontbijt (rond 10:30) en lunch verzorgd.

De lunch bestaat uit een dagverse salade die jij samen met jouw collega’s verzorgd. Daarnaast leg jij alle vers bezorgde broodjes en het beleg klaar voor alle personeelsleden.

Gedurende de dag bied jij alle personeelsleden een lekke kop koffie en thee aan. En zorg jij er uiteraard voor dat alles er netjes, schoon en representatief bij staat.

Kortom; een overzichtelijke functie binnen een mooi bedrijf binnen een gezellig team van cateringmedewerksters. Mocht je na het lezen nu nog steeds twijfelen dan haalt het salaris jou vast en zeker over de streep! We bieden 2.200 tot 2.450 o.b.v. kennis en ervaring en opleiding, waarbij een vast contract des gewenst tot de mogelijkheden behoord! Dus solliciteer vandaag nog, met jouw CV inclusief foto en wordt onze nieuwe Catering medewerk(st)er bedrijfskantine!

Direct solliciteren

Aanmeldformulier

Step 1 of 5