Horeca manager
Heb jij ontzettend veel ervaring in de horeca en wil je graag overdag werken, zodat je s ’avonds tijd hebt voor jezelf of jouw gezin? Wordt onze nieuwe horeca manager!
Hoe ziet je dag eruit?
- Begin de werkdag met een kop verse koffie achter je bureau, waar je de urenregistratie doen, je inbox bijwerkt, event aanvragen oppakt en de to-do voor de dag maakt.
- Stel een petit-déjeuner samen met macarons, croissantjes, wafeltjes, en cruffins.
- Neem deel aan de wekelijkse stand-up met de rest van de aanvoerders/assistente en bregn ze op de hoogte met alle evenementen en hoogtepunten van de week.
- Versterk je collega’s bij de bar wanneer het druk is.
- Tijdens lunchtijd zorg je ervoor dat iedere bestelling soepel vertrekt. Je signaleert problemen en lost deze met jouw ervaring gemakkelijk op!
- Jij bent dé persoon achter de schermen! Je maakt rooster en beheert de voorraad
- Voer voortgangsgesprekken met teamleden en moedigt ze aan als een echte aanvoerder!
- Maak samen met je team alles schoon en laat alles netjes achter voor de volgende dag.
- Rond vijven eindigt je dag als horeca manager en kan je genieten van jouw vrije avond.
Wat zoeken wij?
- Jij brengt positieve energie met je mee en weet jouw collega’s en teamleden hiermee te besmetten.
- Lijstjes, schema’s en post-its in alle kleuren: voor jou is orde geen keuze, maar a way-of-life.
- Zonder planning kom je nergens, daarom houd jij die iedere dag nauwkeurig bij.
- Jouw grenzen zijn heilig, dus je voelt én geeft het op tijd aan als taken je te veel worden.
- Je bent een leider én inspirator: daarom is werken met jou voor iedereen een feest.
- Naast een dienblad en melkopschuimer, kun je óók overweg met Microsoft Office.
Over ons
Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf.
Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.
Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen.
Verder bieden we je:
- Diverse trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk.
- Een werkplek in een bruisende omgeving waar altijd veel gebeurt.
- Een salaris tussen de 2600,- en 3000,- per maand obv fulltime.
- Een uitstekende pensioenregeling zodat je kunt blijven genieten op je oude dag.
- Een telefoon- en telefoonkostenvergoeding.
- Een flinke personeelskorting op alle producten die er bij Paagman te vinden zijn.
- Reiskostenvergoeding
- Gedurende het jaar gave bedrijfs- en teamuitjes, zoals de Back2Work-barbecue, de aanvoerdersdag en de Kerstborrel.
Je werkrooster
Bij ons krijg je als horeca manager een vast werkrooster zonder avonden! Zo werk je van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 08.30 – 17.00 uur. Op één van die dagen werk je een sluitdienst (van 12.00 – 18.30). Ook wel eens lekker, een ochtendje voor jezelf!
Verder gooien we je natuurlijk niet direct in het diepe. De eerste periode werken we je uitgebreid in, zodat je genoeg leert om zelf aan de slag te gaan.
Enthousiast?
Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie via onderstaande formulier We nemen zo snel mogelijk contact met je op!