Zelfstandig Werkende Koks €38,50

Gediplomeerde kok (min MBO niveau 3 of hoger)
Kan:

  • Recepten maken volgens receptuur
  • Zelfstandig een dienst op een party draaien
  • Meedenken met gerechten voor de kaart
  • Kooktechnieken op basis van kennis en ervaring
  • Uitserveren van eten bij buffetten
  • Brood beleggen
  • Wassen, klaarleggen en afwegen van producten
  • Snij werk
  • Basisvaardigheden zoals het maken van soepen en sausen e.d.
  • Werken onder druk
  • Werktempo aanpassen tijdens drukte
  • Ondersteunende werkzaamheden zoals beheren van voorraad
  • Rekening houden met wensen van gasten m.b.t diëten en allergieën
  • Sturing geven aan stagiaires, leerlingen en basis koks
  • Opdrachten uitvoeren van de leidinggevende kok
  • Werken volgens de HACCP richtlijnen
  • De werkplek opruimen en schoonmaken
Naar personeel inhuren