Chef kok Bedrijfscatering

Local Heroes zoekt een ervaren Chef kok voor een opdrachtgever die uitblinkt in het leveren van uitstekende facility en hospitality/F&B-oplossingen binnen de corporate wereld.

Functieomschrijving: Als Chef kok ben jij de drijvende kracht achter de culinaire beleving van onze “gasten” – de medewerkers van een grote farmaceutische organisatie. Jij zorgt voor een hoge standaard van service en gastvrijheid in een jonge, internationale kantooromgeving. Samen met de Hospitality experience manager zorg jij dat er elke dag een uitdagende lunch en diner selectie klaarstaat!

Je bedenkt creatieve en praktische menu’s en komt met out-of-the-box ideeën. Je bent op de hoogte van de nieuwste trend en geef daar jouw eigen spin aan! Dankzij jouw zorg en aandacht genieten jou gasten elke dag van heerlijke en gevarieerde maaltijden.

Direct solliciteren

Jouw Taken en Verantwoordelijkheden:

  • Leidinggeven aan het keukenteam en zorgen voor een inspirerende en motiverende werkomgeving.
  • Inspelen op de culinaire wensen en behoeften van een zeer cultureel divers en dynamisch medewerkersbestand.
  • Ontwikkelen en implementeren van menu’s om de culinaire ervaring te optimaliseren.
  • Zorgen voor verrassingen en wow-momenten door variatie en creativiteit binnen de beschikbare mogelijkheden.
  • Monitoren van de kwaliteit van de gerechten en het initiëren van verbeteringen waar nodig.
  • Samenwerken met andere afdelingen om een naadloze en geïntegreerde gastervaring te garanderen.
  • Beheren van gastfeedback en klachten op een professionele en oplossingsgerichte manier.
  • Organiseren en coördineren van trainingen voor het keukenteam om hun vaardigheden en kennis up-to-date te houden.
  • Analyseren van gasttevredenheidsrapporten en KPI’s om trends en verbeterpunten te identificeren.
  • Eindverantwoordelijkheid over HACCP normen binnen de foodoutlets.

Wat Wij Bieden:

  • Een dynamische en uitdagende werkomgeving binnen een groot internationaal concern.
  • Een baan binnen de hospitality en events, waarbij je niet ’s nachts en maar af en toe in de weekenden van huis bent.
  • Een zeer competitief salaris tussen 3.100,- en 3.800,- (uitloop na goed functioneren) bruto per maand. en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris afhankelijk van diploma’s en jaren aan ervaring.
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei.
  • Kansen om je creativiteit en innovatievermogen te laten zien en ontwikkelen.
  • Een hecht en ondersteunend team.
  • Een goed bereikbare locatie in Hoofddorp met parkeergelegenheid.
  • Onderdeel van het Local Heroes netwerk. Als gerenommeerde staffing partner binnen hospitality/F&B en events kennen wij de klappen van de zweep en bemiddelen wij waar nodig. Wij staan achter onze medewerkers en begeleiden elke plaatsing met toewijding en professionaliteit.

Jouw Profiel:

  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de hospitality sector.
  • Sterke leiderschaps- en managementvaardigheden.
  • Uitstekende culinaire vaardigheden en klant/gastgerichte instelling.
  • Probleemoplossend vermogen en oog voor detail.
  • Flexibiliteit om in een dynamische en soms stressvolle omgeving te werken.
  • Ervaring met het beheren van gastfeedbacksystemen en KPI’s.
  • Vloeiend in Nederlands en Engels; andere talen zijn een pluspunt.
  • In het bezit van VOG of bereid deze aan te vragen.

Interesse? Ben jij de Chef kok die we zoeken? Solliciteer dan direct via onze website en vertel ons waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team.

Sollicitatie

Step 1 of 5

Chef Corporate Catering

Responsibilities:

  • Lead the kitchen team and create a motivating work environment.
  • Develop and implement creative menus for a diverse, international staff.
  • Collaborate with various teams to ensure a seamless culinary experience.
  • Maintain HACCP standards in food outlets.
  • Manage guest feedback and initiate improvements.
  • Organize training to keep team skills up-to-date.

What We Offer:

  • Dynamic work environment in a large international company.
  • Very competitive salary (€4,000 – €5,250) with excellent benefits.
  • Opportunities for growth and creativity.
  • Supportive team and good work-life balance.

Your Profile:

  • 3-5 years of experience in a similar role.
  • Strong leadership, culinary skills, and attention to detail.
  • Fluent in English and some Dutch; other languages are a plus.
  • Flexibility and problem-solving abilities.
  • VOG (Certificate of Conduct) required or willingness to obtain.

Interested?

Apply direct on our website with your CV and motivation.