Horeca Medewerker Foodhallen gezocht

Horeca Medewerker Foodhallen gezocht

Werken bij de foodhallen in hartje Den Haag? Local Heroes zoekt enthousiaste Horeca Helden met culinaire ambitie!

Lijkt het jou net als ons geweldig om onderdeel uit te maken van de splinterenieuwe Foodhallen, die sinds kort zijn geopend in de Haagse bluf, midden in het kloppend hart van de Haage Binnenstad! Ben jij representatief, gastvrij en zoek je een uitdaging waarbij jij jouw culinaire kennis of ambities kan combineren met jou passie voor gastvrijheid? Local Heroes zoekt Brand ambassadors voor de Haagsche Croquetterij, die in de nieuwe concept eet salon een zelfstandige uitdaging willen aangaan!

Direct solliciteren

De Haagse Croquetterij

De Haagse Croquetterij, die sinds kort onderdeel is van de Foodhallen zet een schitterend food concept neer, die het Haagse publiek kennis (of nóg enthousiaster) moet gaan maken over de kwaliteitsproducten van de Croquetterij.

De Haagsche Croquetterij is een jong bedrijf. De oorsprong ligt echter in een periode waar traditie, vakmanschap, en weinig schakels tussen ‘grond en mond’ de norm was. Een tijd waarin eten niet uit grote anonieme fabrieken kwam. Er is oog voor kwaliteit en aandacht voor herkomst van alle producten en ingrediënten. Zo wordt bijvoorbeeld uitsluitend gewerkt met Lokale wijde runderen in alle producten waar rundvlees in verwerkt wordt.

Wat ga je doen?

  • Bezoekers van de Foodhallen kennis laten maken met de Haagse Croquetterij
  • Bestellingen aannemen en klanten / gasten helpen
  • Bestellingen klaarmaken
  • Werkplaats schoonhouden
  • Bestellingen doen
  • Mise en Place voor jouw dienst klaarzetten
  • Administratieve werkzaamheden uitvoeren

Het betreft een verantwoordelijke functie, waarbij jij als ambassadeur van het Haagse Kwaliteitsmerk iedere bestelling met trots moet kunnen aannemen, bereiden en uitgeven.

Denk jij dat je het in je hebt om deze uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer en reageer direct op deze vacature door onderaan de pagina je cv op te sturen en wellicht noem jij straks al die tientallen collega’s die vol enthousiasme in de foodhallen werken jouw collega’s!