Development Coach bij Local Heroes

Development Coach bij Local Heroes

Development Coach bij Local Heroes

Development coach bij Local Heroes

Local Heroes: home of: “de vrolijkste en gastvrijste Haagse Horeca Helden” zoekt een Development coach!

Direct solliciteren

Jij:

  • Hebt gastvrijheid door jouw aderen stromen!
  • Hebt geruime ervaring binnen de Hospitality en events
  • Bent niet bang om op de voorgrond te treden
  • Beheerst een of meerdere van de volgende specialisaties: Cocktail expertise, Wijn expertise, banqueting expertise, wijkloop expertise.

Wij:

zijn een Hospitality staffing en event agency. Wij zijn daar, waar herinneringen gemaakt worden! Die bruiloft, of dat ene fantastische evenement, waar mensen jaren later nog aan terug denken, Daar vind je ons!

Wij zijn als grootste (en vrolijkste) hospitality staffing partner in de regio Haaglanden, met vast en flexibel inzetbaar gastvrij en gastronomisch personeel op vrijwel iedere A locatie in de regio actief. Onze medewerkers, of Heroes,(zoals wij onze team members noemen) werken op festivals, (pop)podia, evenementen, theaters, beach clubs, restaurants luxe Hotel locaties en op tal van feesten en events. Daarnaast verzorgen wij zelf feesten en evenementen, waarbij de inzet van onze Hospitality Heroes altijd centraal staat!

De Functie

Jou taken als Development coach binnen Local Heroes zijn:

  • Het ontwikkelen van alle team members. Door allen actieve medewerkers meer hospitality skills en ervaring bieden.
  • Operationeel actief zijn en on-the-job mensen trainen en coachen om zo van al jouw collega’s een échte hospitality Hero te maken.
  • Trainingen op locatie verzorgen. Bij onze opdrachtgevers trainingen ontwikkelen en geven, zodat de medewerkers die door jouw zijn opgeleid perfect aansluiten op de vraag van onze opdrachtgevers.
  • Trainingen op kantoor verzorgen. Verschillende workshops en trainingen op kantoor organiseren voor alle Heroes.
  • Actief promoten van onze e-learning portal aan alle teammembers.
  • Aanwezig zijn en promoten van borrels, teammemberparty(s), barbecue feesten, etentjes, boottochten en andere leuke extra’s die bijdragen aan het community gevoel dat wij bij Local Heroes belangrijk vinden.

Wij Bieden:

Een super leuke en afwisselende functie, binnen een jong bedrijf met een Work Hard & Play Harder mentaliteit, waarin jij jezelf als Horeca Held verder kan ontplooien. Een baan, waar werkelijk geen dag hetzelfde zal zijn en waar jij met jouw people skills en horeca kennis binnen het krachtenveld, tussen kennis delen, motiveren én aansturen in zal staan bij de tofste evenementen en mooiste partijen!

Aanmeldformulier

//