Vacature Chef-kok (38 uur)

Zoek je een veelzijdige baan in de evenementen/horeca branche waarbij je vooral overdag en alleen incidenteel in de avonden, op feestdagen of in het weekend werkt? Heeft de keuken geen geheimen voor jou, weet jij als geen ander hoe je gasten kunt verrassen en heb je de juiste leiderschapskwaliteiten om samen met een gedreven keukenteam dagelijks het beste resultaat te behalen? Dan willen we heel graag met je kennismaken!

Direct solliciteren

Wat ga je doen als Chef-kok?

Je werkt mee in een geweldig nieuw en snelgroeiend conferentiecentrum voor hoogwaardige vergaderingen en (inter)nationale congressen tot circa 600 personen. De keuken verzorgt alle culinaire versnaperingen voor de gasten en bezoekers van de Venue. Dit doe je met een professioneel team van gedreven collega’s en freelancers, waarbij je veel ruimte krijgt om het team en het bedrijf naar een nog hoger niveau te brengen.

Als Chef-kok ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en medewerkers die betrekking hebben op de keuken. Je geeft leiding aan zowel vast als ingehuurd keukenpersoneel en spoelkeukenpersoneel. Verder ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met outsource partners, de budgetten, toezien op de hygiëne (HACCP), inspelen op dieetwensen, de inkoop en controle hiervan en zorg je voor catering van hoge kwaliteit.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over organisatorische- en leiderschapskwaliteiten en weet precies wat een keuken nodig heeft om goed te functioneren;
  • Je bent in staat het bedrijfsbeleid en de strategieën tot uitvoering te brengen en de kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen te bewaken;
  • Je vindt het leuk om op een creatieve manier aan lunches, borrels en overige cateringconcepten te werken;
  • Je houdt ervan het voortouw te nemen en zelf mee te werken;
  • Je bent goed in regelen, organiseren en het houden van overzicht;
  • Je kunt goed samenwerken, bent representatief en motiveert collega’s;
  • Je bent ondernemend en wilt jezelf graag ontwikkelen;
  • Je kunt goed communiceren, delegeren en instrueren;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante leidinggevende werkervaring;
  • Je neemt verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid en HACCP.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris van € 2.770,72 tot € 3.865,11 bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring;
  • Voornamelijk overdag werken, bijna nooit in weekenden of op feestdagen;
  • Een uitdagende functie met een goede werk-privébalans;
  • Een functie waarbij je op nationaal en internationaal niveau je kwaliteiten kan tonen;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen d.m.v. onze PW Academy, waar onbeperkt onlinetrainingen kunnen worden gevolgd;
  • Een werkplek op 5 sterren niveau met veel ruimte voor ideeën en eigen inbreng;
  • Een NS-Businesskaart voor woonwerk-verkeer als je buiten Den Haag woont.

Sollicitatieformulier

Step 1 of 5