Bar en Barista horecabaan in filmhuis / theater

Voor een pop-up filmhuis in het centrum van den haag zoekt Local Heroes een bar en barista horecabaan medewerker! Heb jij barista ervaring en ken jij ook de weg achter een bar? Werk je graag zelfstandig en lijkt het jouw tof om in het centrum van Den Haag op een culturele hotspot de bar te runnen? Dan is dit de baan voor jou!

Direct solliciteren

Over Local Heroes:

Local Heroes is een Haagse horecanetwerkorganisatie, met een groot aantal professionele horecakrachten en studenten met een horeca bijbaan. We komen onze afspraken altijd na, hebben als motto work like a hero, play like a super hero! Dus verwacht gezellige borrels, bedrijfsbarbecues en gezellige tochten op onze partyboot De Pimpelmees! Daarnaast investeren wij in al onze medewerkers. We bieden cursussen, e-learning en horeca certificaten kosteloos aan, zodat iedereen binnen ons netwerk zich kan door ontwikkelen tot ware Horeca Held!

Over jou

De perfecte kandidaat voor deze bar en barista horecabaan komt zijn of haar afspraken altijd na. Heeft kennis en ervaring opgedaan in de horeca en kan goed zelfstandig werken, maar is ook als teamplayer inzetbaar. Het volgen van een opleiding of een diploma richting horeca is een pre maar geen vereiste.

Is jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan voor deze bar – barista baan in een filmhuis – theater in het centrum van Den Haag!

Volg de link en solliciteer direct via de Local Heroes website.

Sollicitatie Formulier

//