6-Pepertjes Systeem

Onze Horeca Medewerkers zijn ingedeeld met ons duidelijk en overzichtelijk gecreëerde 6-Pepertjes Systeem. De pepers staan voor het horeca niveau waar de horeca medewerker aan voldoet. Zo is één peper een minderjarige starter en zes pepers een volwaardige horeca partymanager. Lees hier de volledige structuur van ons 6-Pepertjes systeem.

Direct solliciteren

1-Peper: Gastvrije Starter

Minder jarig mag niet met alcohol werken
Werkt tot maximaal 23:00 uur
Alleen onder begeleiding inzetbaar

Functie Indicatie: Hospitality Hulp 1-Peper: Gastvrije Starter

2-Pepers: Meerderjarige Starter

Beheert de basis weinig ervaring
Meerderjarige, dus mag met alcohol werken
Kan lopen met een dienblad
Beheerst de drie borden techniek
Alleen onder begeleiding inzetbaar

Functie Indicatie: Runner, Tapper op festivals, Bouwer, Junior Banqueting Medewerker, Garderobe Medewerker en Bar hulp

3-Pepers: Volwaardig Horeca Medewerker

Voert basis horeca taken zelfstandig uit
Is bedreven met dienblad en drie borden lopen
Proactief en ziet waar hij/zij nodig is

Functie Indicatie: Ervaren Runner, Volwaardige Banqueting Medewerker, Junior wijkloper, Junior Bartender

4-Pepers: Ervaren Horeca Held

Draait zelfstandig beknopte partijen
Kan wijklopen, bar runnen en koffies zetten
“Plug and Play” Horeca Kracht

Functie Indicatie: Ervaren Wijkloper, Barman/Barvrouw, VIP Banqueting Medewerker, Host/Hostess, Barista, Cocktail Ober

5-Pepers: Supervisor

Bezit diploma Sociale Hygiëne
Kan worden ingezet als hoofd bar van een grote drank uitgifte
Managet, motiveert en corrigeert 5-10 Heroes
Managet partijen (zonder complex draaiboek/planning)
Dient als schakel tussen opdrachtgever en bedieningsbrigade

6-Pepers: Party Manager

Maakt van draaiboek een operationeel uitvoerbaar plan
Schakel tussen opdrachtgevers en bedieningsbrigade
Bewaakt voortgang en tijdschema
Draagt zorg (voor de opdrachtgever) voor een zorgeloze partij is