6-Pepertjes Systeem
Onze Horeca Medewerkers zijn ingedeeld met ons zelf duidelijk en overzichtelijk gecreëerde 6-Pepertjes Systeem. De pepers staan voor het horeca niveau waar de horeca medewerker aan voldoet. Zo is één peper een minderjarige starter en zes pepers een volwaardige horeca partymanager. Lees hier de volledige structuur van ons 6-Pepertjes systeem.
1-Peper: Gastvrije Starter
Minder jarig mag niet met alcohol werken
Werkt tot maximaal 23:00 uur
Alleen onder begeleiding inzetbaar
Functie Indicatie: Hospitality Hulp 1-Peper: Gastvrije Starter
2-Pepers: Meerderjarige Starter
Beheert de basis weinig ervaring
Meerderjarige, dus mag met alcohol werken
Kan lopen met een dienblad
Beheerst de drie borden techniek
Alleen onder begeleiding inzetbaar
Functie Indicatie: Runner, Tapper op festivals, Bouwer, Junior Banqueting Medewerker, Garderobe Medewerker en Bar hulp
3-Pepers: Volwaardig Horeca Medewerker
Voert basis horeca taken zelfstandig uit
Is bedreven met dienblad en drie borden lopen
Proactief en ziet waar hij/zij nodig is
Functie Indicatie: Ervaren Runner, Volwaardige Banqueting Medewerker, Junior wijkloper, Junior Bartender
4-Pepers: Ervaren Horeca Held
Draait zelfstandig beknopte partijen
Kan wijklopen, bar runnen en koffies zetten
“Plug and Play” Horeca Kracht
Functie Indicatie: Ervaren Wijkloper, Barman/Barvrouw, VIP Banqueting Medewerker, Host/Hostess, Barista, Cocktail Ober
5-Pepers: Supervisor
Bezit diploma Sociale Hygiëne
Kan worden ingezet als hoofd bar van een grote drank uitgifte
Managet, motiveert en corrigeert 5-10 Heroes
Managet partijen (zonder complex draaiboek/planning)
Dient als schakel tussen opdrachtgever en bedieningsbrigade
6-Pepers: Party Manager
Maakt van draaiboek een operationeel uitvoerbaar plan
Schakel tussen opdrachtgevers en bedieningsbrigade
Bewaakt voortgang en tijdschema
Draagt zorg (voor de opdrachtgever) voor een zorgeloze partij is