Zelfstandig werkend kok Bij Splinternieuwe Brasserie Amare

Zelfstandig werkend kok Bij Splinternieuwe Brasserie Amare

Zelfstandig werkend kok Bij Splinternieuwe Brasserie Amare

Werken bij de hagel nieuwe en adembenemende mooie Cultuurpaleis in Brasserie Amare?

Wil jij werken in een keuken waar Vincent van der Zalm 2 Michelin sterren!!! Als culinair inspirator en mede eigenaar samen met de chefs de culinaire koers bepaald?

Local Heroes zoekt een zelfstandig werkend kok voor de brasserie met een ambitieuze keuken in het hoog-middensegment.

Heb jij een groot culinair hart en daag jij jezelf graag uit om met nieuwe kooktechnieken constant geweldige gerechten te produceren? Ben jij die ambitieuze en energieke kok, die graag écht mooie gerechten maakt binnen een team waar vernieuwing en versheid voorop staat? Ben je niet van het super fine dining gepriegel, maar ook zeeeeer zeker niet van de passieloze doorramkeukens? DAN IS DIT JOUW KANS op een DROOMBAAN in het hartje van Den Haag vlak bij Centraal Station binnen Amare!

Brasserie Amare bevindt zich op de begane grond van het nieuwe Haagse cultuurpaleis met een groot terras op het Spuiplein. Hier wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd en kun je genieten van een theatermenu voorafgaand aan een concert of voorstelling. Vincent van der Zalm zal zich bezighouden met het concept en de culinaire invulling van de brasserie. Op het menu van de brasserie komen onder andere verrassende en vernieuwende plant-based gerechten!

Direct solliciteren

JIJ brengt mee:

– Enthousiasme en een positieve instelling waardoor je een échte aanvulling bent op het team
– Flexibiliteit en vindt het geen probleem dat we dat van je vragen
– Drukbestendigheid, want een beetje drukte kan jij lachend aan
– Vak volwassenheid en voert geheel zelfstandig jouw taken en werkzaamheden uit
– Oog voor detail en bent trots op jouw werk! Je zorgt ervoor dat elk gerechtje tiptop de keuken verlaat
– Constante zelfontwikkeling. Je bent nooit uitgeleerd. Je vindt het mooi om jezelf te blijven ontwikkelen en bent ook nooit uitgeleerd om zo nieuwe producten, methoden en technieken te ontdekken en te ownen!
– Een afgeronde keukenopleiding (pre)
– Minimaal drie jaar ervaring in een professionele keuken bij een gerenommeerd bedrijf (pre)

Dit bieden wij jou:

Bij Brasserie Amare kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan een geweldig en vooruitstrevend Horeca concept. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Dat betekent dat we buitengewoon collegiaal zijn en oprechte aandacht voor elkaar heel erg belangrijk vinden.

Sollicitatie Formulier

Step 1 of 5