Zelfstandig werkend kok

 Zelfstandig werkend kok gezocht!

Local Heroes is op zoek naar Horeca Helden met ervaring als zelfstandig werkend kok.

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok? Weet jij van aanpakken? Sta jij sterk in je schoenen? Hou je van afwisselend werk met flexibele werktijden? Heb je net zoals wij een hekel aan minimum loon? Hou je ervan om tijdens jouw werk écht het verschil te maken?

Dan heb jij het in je om een Hospitality Hero te worden en zijn wij op zoek naar jou!

Als cateraar en event organisatie & uitzendbureau werken we voor tal van bedrijven, ambassades, sportverenigingen en particulieren in de Haagse regio. We hebben een gezellig team van studenten en young professionals, waarmee wij van elke opdracht weer een doorslaand succes weten te maken! We werken met passie en toewijding aan alle opdrachten die op ons pad komen en zoeken horeca toppers, of Hospitality Heroes, op wie dit een aanstekelijke werking heeft!

Wij zijn georganiseerd rondom de realisatie dat iedereen, die in aanraking komt met oprechte gastvrijheid, toewijding en liefde voor het vak, met een blij verraste glimlach reageert. We hebben hier zelfs onze missie van gemaakt.

Wij bieden een goed uurloon, flexibele werktijden en ruime doorgroeimogelijkheden binnen een gezellig team waarmee we o.a. borrelen en lol hebben. Daarnaast streven we ernaar om met elkaar met kop en schouders boven het maaiveld uit te steken en horeca / hospitality dienstverlening op niveau te verzorgen. Kom samen met ons prachtige partijen en events tot een geweldig succes maken!

Interesse?!

Geef in het kort aan waarom jij vindt dat je een aanwinst voor het team bent. Overal waar jij straks werkt kun je samen met ons hospitality op niveau aanbieden!

work@thelocalheroes.nl