Hospitality Hero

 Local Heroes is opzoek naar gemotiveerde Horeca Helden voor toffe horeca jobs!

Heb jij affiniteit of ervaring in de Horeca? Hou je van afwisselend werk op tijden die jou uitkomen? Heb je net als wij een hekel aan minimum loon en werk je graag met gezellige collega’s die net als jij begrijpen hoe je met elkaar écht het verschil maakt op de werkvloer?

Wil je er samen met ons voor zorgen dat jouw gasten een gevoel van gastvrijheid ervaren dat hun verwachtingen overtreft en aansluit op onze hedendaagse visie op traditioneel goede dienstverlening?

Kom dan werken in een gezellig team van studenten, young professionals en doorgewinterde horeca helden, waarbij we er met elkaar voor zorgen dat elke partij waarbij we betrokken zijn, een succes wordt!

Wij vinden het belangrijk om naast het harden werken ook ruitmte moet zijn voor plezier. Wij organiseren gezellige borrels, bbq's en andere activiteiten zoals een pubquiz. Zo nu en dan krijgen alle medewerkers vrijkaarten voor toffe feesten en clubs in Den Haag! Ons motto is daarom ook work-hard-play-hard!

Als onderdeel van Local Heroes zul je straks merken dat daar waar we succesvol zijn wij dit met jou delen. Kwaliteit en inzet wordt beloond. Met een volwaardig salaris bijvoorbeeld, dat past bij onze manier van werken. Dus haal alles uit jezelf en haal alles uit elkaar.

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul jij ervoor zorgen dat onze gasten niks te kort komen en bovendien elke dag weer met een mooie ervaring rijker naar huis gaan. Of jij nou met een plateau op de arm drankjes aanbiedt bij de gasten, kaartjes staat te controleren voor de theatershow, een luxe 3-gangen diner uit serveert, bestellingen opneemt, biertjes staat te tappen achter de bar of onze gasten van een overheerlijke bitterbal voorziet, jij bent altijd op en top host. Dit alles gaat uiteraard gepaard met een grote glimlach. Dan zorgen we met alle voor super tof werk en een salaris dat past bij echte Horeca Helden.

Meld je nu bij ons aan!!

Solliciteer nu en geef kort aan waarom jij vindt dat je een aanwinst voor het team bent.

Er is binnen het team ruimte voor ervaren horeca helden, maar ook voor aanstormend talent. Geef aan waar je goed in bent en waar je misschien nog hulp bij kunt gebruiken. Wij hebben een uitstekende inhouse training waarmee jij binnen de kortste keren een doorgewinterde horeca held zal worden.

Wij bieden een goed uurloon, flexibele werktijden, een gezellig team waarmee we borrelen en lol hebben. Daarnaast streven we ernaar om met kop en schouders boven het maaiveld uit te steken en horeca / hospitality dienstverlening op niveau te verzorgen. Join hét Haagse A-label in Hospitality Staffing en wordt ook een Hospitality Hero!

work@thelocalheroes.nl