Bar en bediening

Local Heroes is opzoek naar gemotiveerde Horeca Helden voor toffe horeca jobs!

Heb jij affiniteit of ervaring in de Horeca? Hou je van afwisselend werk op tijden die jou uitkomen? Heb je net als wij een hekel aan minimum loon en werk je graag met gezellige collega’s die net als jij begrijpen hoe je met elkaar écht het verschil maakt op de werkvloer?

Wil je er samen met ons voor zorgen dat jouw gasten een gevoel van gastvrijheid ervaren dat hun verwachtingen overtreft en aansluit op onze hedendaagse visie op traditioneel goede dienstverlening?

Kom dan werken in een gezellig team van studenten en young professionals en doorgewinterde horeca helden, waarbij we er met elkaar voor zorgen dat elke partij waarbij we betrokken zijn, een succes wordt!

Meld je nu bij ons aan!

Solliciteer nu en geef kort aan waarom jij vindt dat je een aanwinst voor het team bent.

Wij belonen ervaren medewerkers met een goed uurloon en een goed programma met doorgroeimogelijkheden binnen Local Heroes.

Ook is er ruimte voor onervaren medewerkers. Bij ons kun je door middel van een stijgende lijn in je vaardigheden, makkelijk je salaris verhogen. Wij bieden hier voor de mogelijkheid door middel van onze eigen inhouse trainingen en geven advies op welke opdrachten je het best kunt werken om jezelf naar een hoger niveau te kunnen tillen. Iedereen verdient een gelijke kans bij Local Heroes!

Wij vinden het belangrijk om naast het harden werken ook ruitmte moet zijn voor plezier. Wij organiseren gezellige borrels, bbq's en andere activiteiten zoals een pubquiz. Zo nu en dan krijgen alle medewerkers vrijkaarten voor toffe feesten en clubs in Den Haag! Ons motto is daarom ook work-hard-play-hard!

Wij bieden een goed uurloon, flexibele werktijden, een gezellig team waarmee we borrelen en lol hebben. Daarnaast streven we ernaar om met kop en schouders boven het maaiveld uit te steken en horeca / hospitality dienstverlening op niveau te verzorgen. Join hét Haagse A-label in Hospitality Staffing en wordt ook een Hospitality Hero!

work@thelocalheroes.nl