Banqueting / events

Local Heroes is op zoek naar F&B medewerkers die tijdens (banqueting) evenementen, congressen en partijen willen komen knallen.

Wil jij leuk en flexibel willen werken?! Wij verzorgen evenement zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en borrels en diners op de mooiste locaties van Den Haag en omstreken.

Als jij bij ons aan de slag gaat, zul jij ervoor zorgen dat onze gasten niks te kort komen en bovendien elke dag weer met een mooie ervaring rijker naar huis gaan. Of jij nou met een plateau op de arm drankjes aanbiedt bij de gasten, kaartjes staat te controleren voor de theatershow, biertjes staat te tappen achter de bar of onze gasten van een overheerlijke bitterbal voorziet, jij bent altijd op en top host. Dit alles gaat uiteraard gepaard met een grote glimlach. Dan zorgen we met alle voor super tof werk en een salaris dat past bij echte Horeca Helden.

Mensen met ervaring ontvangen bij ons een zeer goed salaris! Wij bieden een goed uurloon, flexibele werktijden en ruime doorgroeimogelijkheden binnen een gezellig team waarmee we o.a. borrelen en lol hebben.

Ook is er ruimte voor onervaren medewerkers. Bij ons kun je door middel van een stijgende lijn in je vaardigheden, makkelijk je salaris verhogen. Wij bieden hier voor de mogelijkheid door middel van onze eigen inhouse trainingen en geven advies op welke opdrachten je het best kunt werken om jezelf naar een hoger niveau te kunnen tillen. Iedereen verdient een gelijke kans bij Local Heroes!

Wij vinden het belangrijk om naast het harden werken ook ruitmte moet zijn voor plezier. Wij organiseren gezellige borrels, bbq's en andere activiteiten zoals een pubquiz. Zo nu en dan krijgen alle medewerkers vrijkaarten voor toffe feesten en clubs in Den Haag! Ons motto is daarom ook work-hard-play-hard!

Daarnaast streven we ernaar om met elkaar met kop en schouders boven het maaiveld uit te steken en horeca / hospitality dienstverlening op niveau te verzorgen. Kom samen met ons prachtige partijen en events tot een geweldig succes maken!

Profiel

  • Enthousiast
  • Flexibel
  • Betrouwbaar
  • Klantgericht

Daarnaast doorlopende werkzaamheden en ander gezellig horeca werk.

Dus ben jij geïnteresseerd in een leuke bijbaan waarbij je op toffe evenementen mag werken en nieuwe vrienden gaat maken? En voldoe je aan het bovenstaande profiel?! Solliciteer dan nu!

work@thelocalheroes.nl