Werken als Local Hero

Ben je scholier of student en ben je opzoek naar een bijbaan met pit? Of ben jij juist een doorgewinterde horecatijger op zoek naar een nieuwe uitdaging?
 
Als Horeca uitzendbureau / cateraar zijn altijd opzoek naar nieuw personeel met kennis van of affiniteit met Horeca en Hospitality werk. Ben jij opzoek naar een bijbaan en volg je bijvoorbeeld een opleiding in de horeca of hospitality? Of ben jij op zoek naar zoveel mogelijk uurtjes om lekker te kunnen verdienen? Omschrijf jij jezelf als spontaan, energiek, vriendelijk en gastvrij? Dan heb je de karaktertrekken van een echte Local Hero en zijn wij opzoek naar jou!

De vaardigheden die je nodig hebt om binnen onze organisatie verder te komen leren we jou snel aan. Het Local Heroes team is ingeschaald op 5 niveaus, van starter (1 peper) tot senior (5 pepers) dus grote kans dat wij werk voor je hebben ongeacht jouw kennis en ervaring. 
 
Sluit je vandaag nog aan bij ons team van enthousiaste Local Heroes en start jouw bijbaan carrière. Interesse? 
 
Stuur ons een foto van jezelf met je geboortedatum, je opleiding, eventuele kennis en ervaring die je hebt opgedaan op het gebied van horeca, hospitality, banqueting, of promotie werk en een korte uitleg waarom jij denkt dat je een goede Local Hero kan worden.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan nu onze Local Heroes video en join ons gezellige team!
https://www.youtube.com/watch?v=VsPKdERaE6w
 
Stuur je gegevens naar het volgende e-mail adres: