Referenties

Een greep uit de positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen naar aanleiding van onze dienstverlening:


Michael van der Heijden 
(Salesmanager Tempo Team)

Als sponsor bij The Hague Open ben ik in contact gekomen met Local Heroes. Zij hebben de hele week lang alles tot in de puntjes verzorgd en ons enorm geholpen bij een seminar welke wij op locatie hebben gehouden. Snelle reactietijden, meedenken met de opzet en de gastvrije bediening zijn slechts enkele voorbeelden van de excellente dienstverlening. Van onze relaties hebben we positieve berichten na afloop ontvangen. Voor herhaling vatbaar!
 

Joanne McCauley
(Executive Assistant to the Ambassador of New Zealand)

Dear Heroes,
Once again we are extremely happy with Local Heroes!
Thank you to Mels, Igno and the team for taking all the organisation of the ANZAC Day breakfast for 200 hungry people out of my hands and taking care of it in such a highly professional and friendly manner.
See you again in 2019 or definitely before if I need caterers for a large event.
 

Jeroen Wielaard (Managing Director Just):
 
Drie dagen naar de Ardennen met 30 man. 
Wanneer we dat met Just (reclamebureau uit Leiden) doen betekent dat ontspannen met het team, sporten en vooral veel en goed eten. 
Aangezien we altijd een mooi pand proberen te huren in the-middle-of-nowhere is het belangrijk dat het catering-team dat we meenemen past bij onze mensen. 
Je zit namelijk drie dagen op elkaars lip. 
Local Heroes verzorgde voor ons ontbijt, lunch en diner (van BBQ tot stijlvolle sit-down) en wist de sfeer voor ons hele team er tot in de late uurtjes in te houden. 
Super eten, fijne mensen, en duidelijke afspraken resulteerden in een zorg vrij weekend. 
Op naar volgend jaar!


Barbara Hensen (Secretaresse Lijn1):

De Local Heroes: ze doen wat hun naam beloofd!
 Voor onze bijeenkomsten zochten we een goede cateraar op locatie die voldoet aan onze wensen: een warm ontvangst van onze gasten, een gevarieerd buffet voor het diner en een verzorgde borrel als afsluiting. De offerte was snel binnen, de prijs was scherp en de communicatie verliep soepel. Uiteindelijke werden onze verwachtingen overtroffen.
De ontvangst werd verzorgd door twee heren van Local Heroes: vriendelijk, goede koffie en fijne zoete hapjes zoals knapperige koekjes, luxe macarons en verse cake. 
Voor het diner hebben we gekozen voor het Italiaanse buffet: een variatie van een heerlijke frisse pastasalade, vegetarische lasagne, roseval aardappeltjes met rozemarijn, heerlijke kippendijen en een dessert met roodfruit.
De afsluiting met de borrel was ook goed geregeld. Daarnaast hebben ze alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Echt een aanrader.


Bas van Eck (Eigenaar Van Eck Catering)
 
Bij deze onwijs bedankt voor het snelle schakelen bij onze aanvraag op zulk kort termijn! De mannen en dame hebben lekker gewerkt, ondanks dat ze elkaar niet allemaal kende werkten top samen als team! Bedankt.


Kirsten Vos 
(Eigenaresse Bureau de Haagse Vos)

Wat hebben jullie ons waanzinnig goed geholpen. Ten eerste natuurlijk dat jullie er eerder konden zijn en direct aan de slag gegaan zijn om ons te helpen de tuin op te bouwen voor het feest. Verder hielden jullie alles in de gaten, van de bubbels tot de opbouw van de tafel achter van de taart tot kinderen die dreigden weg te lopen. Echt geweldig. Jullie waren ook nog eens super gezellig en vriendelijk. Door jullie hebben wij en onze gasten echt van ons feest kunnen genieten. Onze gasten waren ook laaiend enthousiast over jullie. Enorm veel dank. Zonder jullie was dit feest niet zo'n succes geweest. 

Petra Vennegoor
 (Founder A-Way Events en Wellness)

Local Heroes 

Strakke opzet, goede bediening en heerlijke originele hapjes voor een goede prijs.
Hartelijk dank voor jullie werk en enthousiasme.

Daniëlle Verheggen
(Particulier)
 
Ideaal, betaalbaar en lekker!!
Fijne flexibele cateraar, die suggesties doet zodat er wat bij zit voor alle leeftijdsgroepen!
Kip en de pasta’s een aanrader!
 
 Coen Bom (Particulier)

Ik wil wel even zeggen dat de service van Local Heroes heel erg prettig was. Zowel bij het aangaan van de boeking, het meedenken met de situatie als op de avond zelf. Veel gasten vroegen waar ik de 'obers' vandaan had. De butlers hadden precies de door mij gewenste benadering van mijn gasten; formeel gekleed, maar casual in de omgang. Heel fijn.