Horeca uitzendbureau

Wij leveren geen uitzendkrachten, wij bemiddelen Hospitality Heroes! Traditioneel goede service hoeft ook nog eens niet duur te zijn. U huurt onze medewerkers al in vanaf € 16,75 per uur!

Local Heores, Uw one stop hospitality shop!

Jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling en evenementenbranche, maar vooral in de horeca en hospitality zijn de bouwstenen van ons horeca uitzendbureau. De kracht om de beste hospitality professionals te werven, selecteren, trainen en coachen, betaald zich uit in uitstekend horeca personeel! 
 
Wij onderscheiden onszelf van andere horeca uitzendbureaus door zelf met twee benen in ons vakgebied te staan. Dit is een bewuste keuze. Wij geloven  namelijk dat we hierdoor als geen ander instaat zijn om onze medewerkers constant die extra kennis, ervaring en motivatie mee te geven, die nodig is  om de missie, die wij nastreven, waar te maken. Namelijk; van iedereen die met onze dienstverlening in aanraking komt een positief verraste glimlach terug krijgen. 
 
Om dit te bereiken hebben wij onze focus op hospitality in alle facetten van onze bedrijfsvoering doorgevoerd. Vanaf het recruitment, de werving & selectie en training van onze medewerkers, onze catering en eventproducties, tot en met de interne en externe bedrijfsvoering van onze organisatie. Hospitality is key!
 
Het is mede daardoor, dat wij in de relatief korte periode dat wij bestaan, vooraanstaande opdrachtgevers hebben kunnen aantrekken en bijzondere partijen hebben mogen verzorgen. Zo hebben wij onlangs de volledige staffing voor de Prinsjesdagborrel bij Nieuwspoort verzorgd. Klik hier voor een impressie van de borrel klik hier
 
Bent u opzoek naar een horeca uitzendbureau, waar liefde en passie en toewijding voor het vak vooropstaat?  Bel dan met uw Local Heroes! Wij hopen snel uw glimlach te mogen zien.