Horeca uitzendbureau den haag

Horeca personeel in Den haag inhuren vanaf €16,75 per uur? Het Kan bij Uw Local Heroes. Het horeca uitzendbureau voor ervaren horecapersoneel

Wij leveren niet zomaar uitzendkrachten, wij bemiddelen Hospitality Heroes! Traditioneel goede service hoeft ook nog eens niet duur te zijn. U huurt onze medewerkers al in vanaf € 16,75 per uur! Wij onderscheiden onszelf van andere horeca uitzendbureaus door zelf met twee benen in ons vakgebied te staan. Zo verzorgen wij onze eigen catering en evenementen. Wij geloven  namelijk dat we hierdoor als geen ander instaat zijn om onze medewerkers constant die extra kennis, ervaring en motivatie mee te geven, die nodig is  om de missie, die wij nastreven, waar te maken. Namelijk; van iedereen die met onze dienstverlening in aanraking komt een positief verraste glimlach terug krijgen. 

Local Heroes: Uw One Stop Hospitality shop!

Jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling en evenementenbranche, maar vooral in de horeca en hospitality zijn de bouwstenen van ons horeca uitzendbureau. De kracht om de beste hospitality professionals te werven, selecteren, trainen en coachen, betaald zich uit in uitstekend horecapersoneel! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uitstekende catering en tot de verbeelding sprekende evenementen. Dit alles vanuit ons kantoor in Den Haag.
 
Wij hebben onze focus op hospitality in alle facetten van onze bedrijfsvoering doorgevoerd. Vanaf het recruitment, de werving & selectie en training van onze medewerkers, onze catering en eventproducties, tot en met de interne en externe bedrijfsvoering van onze organisatie. Hospitality is key! Dit alles om ons doel; “het meest vooraanstaande horeca uitzendbureau in Den Haag worden” te verwezenlijken. 
Hierdoor hebben wij in de relatief korte periode dat wij bestaan, vooraanstaande opdrachtgevers kunnen aantrekken en bijzondere partijen hebben mogen verzorgen. Zo hebben wij onlangs al het horecapersoneel voor de Prinsjesdagborrel bij Nieuwspoort mogen verzorgen.
 
Door ons “pepertjes systeem” zijn er altijd Horeca uitzendkrachten beschikbaar die passen binnen uw budget. Een pepertje wordt toegekend aan onze starters en vijf pepers voor ons horecapersoneel op management niveau. Ervaren horeca uitzendkrachten vind u met drie en vier pepers. Kijk verder op onze site voor het complete overzicht.
 
Bent u opzoek naar een horeca uitzendbureau in Den Haag, waar liefde en passie en toewijding voor het vak vooropstaat?  Bel dan met uw Local Heroes! Wij hopen snel uw positief verraste glimlach te mogen zien. 0703588889
 
 
Wij vinden dat de aanloop naar een diner, feest of event net zo leuk als het event zelf zou moeten zijn. En streven ernaar, van iedereen die met onze dienstverlening in aanraking komt, die ene voor ons zo belangrijke gelaatstrek terug te zien; een blij verraste glimlach, die zich laat zien op het kruispunt waar (h)eerlijk eten, ouderwets goede service, toegewijde planning en creatief entertainment elkaar ontmoeten.
 
Wanneer mogen we uw glimlach zien?
 
Local heroes is het horeca uitzendbureau in Den Haag, bij ons kunt u:
- Catering personeel inhuren in den haag, Zuid-Holland en de randstad 
- Horeca personeel inhuren in den haag, Zuid-Holland en de randstad
- Keuken personeel inhuren in  den haag, Zuid-Holland en de randstad
- Hospitality personeel inhuren in den haag, Zuid-Holland en de randstad
- Chefs inhuren in den haag, Zuid-Holland en de randstad
- Medewerkers bediening inhuren in den haag, Zuid-Holland en de randstad
- Hostesses inhuren den haag, in Zuid-Holland en de randstad
- Garderobe personeel inhuren in  den haag, Zuid-Holland en de randstad
- Medewerkers spoelkeuken inhuren in  den haag, Zuid-Holland en de randstad
 
Als bemiddelaar in horeca personeel heeft local Heroes ruime ervaring. Vanaf 2003 zend een van de oprichters medewerkers bediening uit richting tal van ambassades en diplomaten binnen de haagse regio. Catering volgde enkele jaren later. Met ruim 10 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling, allround horeca werkzaamheden, evenementen en catering mogen de oprichters zichzelf met recht hospitality consultants noemen. Zij zetten hun kennis graag in om gericht advies in Horeca, catering en/ of evenementen te verschaffen. 
 
Als het voordeligste professionele horeca uitzendbureau hanteert Local Heroes een werkwijze die zich door de jaren heen bewezen heeft. Wij houden onze kosten en vaste laste zo laag mogelijk  en rekruteren en trainen onze medewerkers zelf. Alles dat wij hiermee besparen, samen met de strategie om  genoegen te nemen met iets krappere marges, resulteert erin dat Local Heroes als voordelig en professioneel bekend staat. Meer voor minder? Het kan dus wel!
 
Het zelfde principe hanteren wij bij onze catering opdrachten. Wanneer u opzoekbent naar een professionele cateraar, dan is Local Heroes uw partner in catering die er zelfs bij het betalen van de factuur voor zorgt dat u de positief verraste glimlach, waar wij op uit zijn, nog eens zal laten zien!
 

Catering en hospitalityservice

Horeca medewerkers inhuren 

Feesten en evenementenservice