Bedieninginhuren.nl

Bedieninginhuren.nl is onderdeel van de Local Heroes groep. Een horeca uitzendbureau met een doorgewinterd team van echte Horeca Helden. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit kunnen wij waarborgen door onze persoonlijke aanpak. Al onze medewerker krijgen een uitgebreide intake, waarbij we onderzoeken of zij het in zich hebben om een echte Horeca Held te worden. Vervolgens doorlopen onze horeca medewerkers een in-house training, waarbij zij alle kennis en vaardigheden opdoen, die van het een horeca medewerker maakt, die het verschil kan maken.

Door aanstormend talent te koppelen aan onze doorgewinterde Horeca Helden hebben we altijd een ijzersterk, flexibel inzetbaar hospitality team. Partymanagers houden het overzicht, sturen het team aan en fungeren als schakel tussen de opdrachtgever en ons horeca personeel

Onze medewerkers ontvangen een eerlijke beloning voor hun diensten. Wij vragen het beste van hun, wij geloven dat we hen daar dan ook naar moeten betalen. Daarnaast belonen wij naar een combinatie van leeftijd, kennis en ervaring en inzet. Hierdoor zijn onze horeca medewerkers gemotiveerd om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

U profiteert hiervan doordat u via bedieninginhuren.nl instaat bent om eenvoudig horeca personeel voor eenmalige feesten, partijen en evenementen in te huren.

Naast horeca personeel levert bedieninginhuren.nl tevens materialen die nodig zij bij uw feest of event.

Onze creatieve keukenbrigade maakt de mooiste gerechte en de heerlijkste party bites waarmee u uw gasten kunt verrassen. Onze voordelige catering kunt u makkelijk online bestellen.

Samenvattend is bedieninginhuren.nl een prettige online onestop hospitality shop, waar u zelf uw eigen feest, partij of evenement kunt samenstellen. Staat uw wens niet bij onze suggesties? Bel of mail ons even. Met onze jaren aan ervaring hebben we advies en oplossingen op maat.   

Met kop en schouders boven het maaiveld uitsteken is het motto, al onze gasten een blij verraste glimlach bezorgen het doel!

www.bedieninginhuren.nl