Over local heroes

Local Heroes is dé One Stop hospitalityshop voor horeca en hospitalitypersoneel, catering en evenementen..

Wij leveren horeca personeel, verzorgen catering en organiseren evenementen. Wij zijn georganiseerd rondom ons streven; "van iedereen die in aanraking komt met onze dienstverlening, een stralende glimlach terug krijgen". Dit bereiken we door met onze oprechte gastvrijheid, onze passie, toewijding en liefde voor het vak, de verwachtingen van onze gasten en opdrachtgevers te overtreffen.

De Local Heroes waarden:


Wij zijn in korte tijd uitgegroeid tot een Horeca Uitzendbureau dat hoogste niveau opereert. Dit hebben wij grotendeels te danken aan de Local Heroes waarden:
 
We verkiezen kwaliteit altijd boven kwantiteit en kijken op individueel niveau aandachtig naar al onze medewerkers en checken door middel van een persoonlijke intake en een training of zij het in zich hebben om een echte hospitality Hero te worden. Wij kijken met evenveel aandacht naar onze opdrachtgevers. Kunnen zij het werk en de sfeer bieden waarbinnen onze Hospitality Heroes het beste uit zichzelf kunnen halen?
 
Aangezien wij zelf (met onze horeca uitzendkrachten) onze eigen catering opdrachten en events invullen, kunnen we beloven dat we alleen maar Hospitality Heroes uitzenden, waar we zelf ook graag mee samenwerken. 
 
Iedereen bij ons op kantoor werkt met regelmaat zelf bij onze opdrachtgevers. Hierdoor kennen we onze klanten als geen ander, weten we waar de behoefte ligt en wat er speelt. We kunnen zo ook onze horeca uitzendkrachten beloven, dat we hen nooit naar een opdrachtgever zullen sturen, waar we zelf niet graag zouden willen werken! Dát is de manier waarop wij kwaliteit binnen onze organisatie waarborgen.
 
10 redenen om voor Local Heroes te kiezen
1. Local Heroes is een one stop hospitality shop. U kunt bij ons terecht voor Horecapersoneel, zowel voor de bediening als de keuken. Daarnaast verzorgen wij catering en organiseren we evenementen.
 
2. Wij onderscheiden ons van andere uitzendbureaus doordat wij met twee benen in ons vakgebied staan. Wij verzorgen zelf evenementen en leveren catering services. Wij kunnen hierdoor beloven dat wij Hospitality Heroes bemiddelen, waarmee wij zelf ook graag werken. 
 
3. Wij zijn georganiseerd rondom de realisatie dat iedereen, die in aanraking komt met onze oprechte gastvrijheid, onze passie, toewijding en liefde voor het vak, met een blij verraste glimlach reageert.
 
4. Tijdens onze inhouse training besteden we aandacht aan de hard-, en softskills van onze medewerkers. Onze Hospitality Heroes zijn hierdoor capabel en gemotiveerd. 
 
5. Local Heroes is lokaal georganiseerd. Wij hebben een enorm netwerk in de regio. Hiervan laten we zowel onze opdrachtgevers, als onze medewerkers, op tal van manieren meeprofiteren.
 
6. Wij werken met passie, enthousiasme en toewijding voor ons vak. En werven medewerkers waarop dit een aanstekelijke werking heeft.
 
7. Onze hedendaagse visie op traditioneel goede service levert een uitstekende balans tussen etiketten, efficiency en kostenbeheersing. Dit resulteert in aandacht voor uw gasten op een manier die hun verwachtingen overtreft.
 
8. Wij helpen u het maximale uit uw eigen organisatie te halen met behulp van onze hospitalitytrainingen en on the job coaching.
 
9. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in het diplomatieke circuit, de arbeidsbemiddeling, catering en evenementenbranche. 
 
10. Dankzij het ‘pepertjes systeem’ en ons loyaliteitsprogramma betaalt u nooit te veel. 
 
Jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling en evenementenbranche, maar vooral in de horeca en hospitality zijn de bouwstenen van de Local Heroes. De kracht om de beste hospitality professionals te werven, selecteren, trainen en coachen, gecombineerd met de realisatie dat het organiseren van een feest of event net zo leuk als het feest zelf zou moeten zijn, hebben ertoe geleid dat wij geloven dat iedereen die zorgeloos kan genieten van goede service, eerlijk eten, creatieve feesten en inspirerende events, een gevoel overhoudt dat zich in de vorm van een tevreden glimlach aan de wereld toont.


How:

Al onze medewerkers en onze diensten zijn de som van service gerichtheid, creativiteit, representativiteit, eerlijke producten, goede planning en een professionele instelling

What:

We brengen personeel catering en events naar u toe. 

Missie:

Wij streven ernaar om van iedereen, die met onze dienstverlening kennis maakt, een positief verraste glimlach terugkrijgen. 
 
Om dit te bereiken hebben wij onze focus op hospitality in alle facetten van onze bedrijfsvoering doorgevoerd. Vanaf het recruitment, de werving & selectie en training van onze medewerkers, onze catering en eventproducties, tot de interne en externe bedrijfsvoering van onze organisatie. Hospitality is key!

Visie:
De nummer een one stop shop voor  Hospitality medewerkers, Catering en Events Service in de randstad zijn. Door onze diensten laagdrempelig te houden en meer uit onszelf, ons netwerk en onze medewerkers te halen dan iemand voor mogelijk hield.