Beach team

Speciaal voor het strand seizoen heeft Local Heroes het beach team opgezet. 

Heeft u, als strandtent of strant paviljoen deze zomer door drukte of ziekte personeelstekort? Of is het lastig om goede mensen te vinden? Local Heroes heeft de oplossing: Het Local Heroes Beach Team.

Onze Horecahelden hebben een inhouse training gevolgd en staan klaar om, wanneer dit nodig is, uw team te versterken. En ook nog eens tegen een gunstig tarief!
 
De poule van medewerkers is natuurlijk niet onuitputtelijk, dus geef tijdig aan hoeveel versterking u nodig hebt. Dan doen wij ons best de juiste Heroes uit te zenden naar uw horeca gelegenheid aan het strand. 

Na het gesprek te zijn aangegaan met verschillende strandpaviljoenhouders, hebben wij een training ontwikkeld, die jongeren klaarstoomd voor een zomer lang werken op het strand. Op deze manier kunt u profiteren van snel inzetbare horeca toppers die geen lange inwerkperiode nodig hebben.

 
Voor de strandhoreca in Den Haag en Scheveningen hebben wij een pool van Horeca talent beschikbaar. Bestaande uit starters van 16 tot 19 jaar (een peper) die bij ons  een training hebben gevolgd. Daarom kunnen zij, tijdens verschillende werkzaamheden binnen uw bedrijf, snel van toegevoegde waarde zijn.

Meer ervaren horeca helden (drie pepers) zijn er in de leeftijdscategorie 20+ zij lopen al wat langer in de horeca mee en zijn een waardevolle aanvulling op uw bestaande team.
 
Heeft u een groot evenement op de planning staan? Of komt er mooi weer aan en u heeft onvoldoende medewerkers om de verwachte drukte op te vangen? Ineens veel zieken op mooie zomerdagen waardoor u uw werkrooster niet vol krijgt?
Bel dan uw Local Heroes. Tegen een opmerkelijk scherp tarief leveren wij medewerkers bediening die een onmisbare aanvulling op uw vaste team vormen.