Horeca personeel inhuren

Local Heroes uw horeaca uitzendbureau met horeca personeel vanaf € 16,75 per uur!

Echte Local Heroes zijn de som van zorgvuldige werving en selectie, doeltreffende training en motivatie. Onze horeca en hospitalitymedewerkers zijn in 5 categorieën onderverdeeld: het aanstormend talent wordt gekenmerkt door 1 'Peper'. Een doorgewinterde horeca / hospitalityheld is gewaardeerd met 5 'Pepers'. Waardoor er altijd een Local Hero te vinden is die aan uw verwachtingen voldoet. 
Medewerkers bediening kunnen worden ingezet als horeca en hospitalitypersoneel in hotels, restaurants en strandtenten en bij evenementen op locatie en feesten. Maar ook gewoon bij u thuis, voor bijvoorbeeld een verjaardag. 

Wij onderscheiden onszelf van andere horeca uitzendbureaus door zelf met twee benen in ons vakgebied te staan. Zo verzorgen we zelf onze eigen events en catering opdrachten. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat onze medewerkers op te leiden en bij te sturen. Wij zijn daardoor de enige partij die kan beloven alleen horeca personeel uit te zenden, waarmee wij zelf ook graag werken.
 
Local Heroes is georganiseerd rondom de realisatie dat iedereen, die in aanraking komt met goede service en oprechte gastvrijheid, met een blij verraste glimlach reageert.
 
Wij hebben van deze realisatie onze missie gemaakt. Wij streven ernaar om van iedereen, die met onze dienstverlening kennis maakt, een positief verraste glimlach terugkrijgen. Om dit te bereiken hebben wij onze focus op hospitality in alle facetten van onze bedrijfsvoering doorgevoerd. Vanaf het recruitment, de werving & selectie en training van onze medewerkers, onze catering en eventproducties, tot de interne en externe bedrijfsvoering van onze organisatie. Hospitality is key!
Het is mede daardoor, dat wij in de relatief korte periode dat wij bestaan, vooraanstaande opdrachtgevers hebben kunnen aantrekken en bijzondere partijen hebben mogen verzorgen.

Local Heroes is hét horecauitzendbureau dat het vertschil maakt in Den Haag en omgeving. Wij hebben Local Heroes beschikbaar voor alle soorten partijen. Van een feestje thuis, waar twee of drie Local Heroes ervoor zorgen dat u zelf volop van uw eigen feest kunt genieten. Tot een volledig horeca of hospitalityteam voor een feestavond, bruiloft of diner. Wij zenden horecapersoneel uit naar ambassades, restaurants, feestzalen, sociëteiten, verenigingen en clubs.  En komen graag bij u langs om te bepalen welke horecamedewerker of welk horecateam het beste bij uw feest, evenement of gelegenheid past.   
 
In het onderstaande overzicht vindt u het profiel waaraan alle Local Heroes voldoen. Daarnaast is per Peper de uurprijs exclusief BTW gekoppeld aan de vaardigheden waarover de medewerker van dat niveau minimaal beschikt
 
Profiel medewerker bediening:
- Representatief
- Enthousiast
- Pro-actief
- Vriendelijk en gastvrij
Juniormedewerker bediening 
Taken zonder alcohol:altijd minimaal 1 medewerker met 4 of vijf Pepers aanwezig bij werkzaamheden uitgevoerd door de 1-Peper medewerkers.
 
Taakomschrijving:
- Met drie borden lopen
- Afruimen / debrasseren
- Garderobehulp
- Receptiehulp
- Keukenhulp (spoelkeuken)
- Opbouw / afbouwhulp
- Schoonmaakhulp

Medewerker bediening

Inclusief taken met alcohol: altijd minimaal 1 medewerker met vier of 5 Pepers aanwezig bij werkzaamheden uitgevoerd door de 2-Pepers medewerkers.
 
Taakomschrijving:
- Met drie borden lopen
- Afruimen / debrasseren
- Met drankplateaus lopen.
- Bediening (inclusief alcohol)
- F&B Runner
- Barmedewerker
- Garderobemedewerker
- Receptiemedewerker
- Keukenhulp (spoelkeuken)
- Opbouw / afbouwmedewerker
- Schoonmaakmedewerker
Ervaren medewerker bediening 
Heeft al ruime ervaring in horeca en of hospitalitywerk. Is een serieuze medewerker die meedenkt en met zijn vakbekwaamheid en routine in staat is om tijdens piekdrukte de productiviteit op te voeren zonder dat dit ten koste gaat van de geboden service. 
 
Taakomschrijving: 
- Met meerdere borden lopen
- F&B Runner
- Barmedewerker
- Afruimen / debrasseren
- Met volle drankplateaus lopen 
- Bediening receptie (inclusief alcohol)
- Garderobemedewerker
- Receptiemedewerker
- Keukenhulp 
- Opbouw / afbouwmedewerker
- Schoonmaakmedewerker

Zeer ervaren medewerker bediening 
Kan zelfstandig taken uitvoeren en (deel) verantwoordelijkheid dragen over bijvoorbeeld drankbuffet, dinertafels, bar, of andere onderdelen van een event, feest of dineravond.  
 
Taakomschrijving:
- Host / hostesswerkzaamheden
- Sit-down diners
- A la carte diners
- Stuurt juniors aan
- Zelfstandig tafels (klassiek) dekken
- Zelfstanding tafels bedienen en overzicht houden
- Bar runnen
- Eindverantwoordelijkheid voor zaken als drankbuffet, bar, receptie, garderobe enz.
 
 
Hospitality held
Deze horeca professional stuurt medewerkers aan en fungeert als aanspreekpunt voor gastheer/vrouw en of opdrachtgevers. Combineert representativiteit met ruime ervaring. Is in staat medewerkers aan te sturen en te coachen.
 
Taakomschrijving:
- Floormanager
- Kan zelfstandig formele diners in goede banen leiden
- Runnen bar 
- Denkt opbouwend mee over routing 
- Heeft leiding over junior/mediormedewerkers tijdens een event, feest of diner.

*prijzen op de site zijn exclusief BTW

Alles over Horea uitzendbureau
test

Contactformulier

Contactgegevens


Het event


Geef hier aan, hoeveel Heroes u denkt nodig te hebben


LET OP

* 1 peper personeel werkt max tot 11:00u ’s avonds, werkt nog niet met alcohol en uitsluitend
    onder begeleiding van een party manager / 5 peper medewerkers
** 2 peper personeel werkt uitsluitend onder begeleiding van een party manager / 5 peper medewerkers

Optioneel